Bescherming persoonlijke gegevens

De Visuasoft BVBA respecteert de privacy van de gebruikers van haar website. Het verzamelen van persoonlijke gegevens via de Visuasoft website, en het gebruik dat de Visuasoft BVBA van deze gegevens maakt, is in overeenstemming met de bepalingen van de Belgische Wet van 8 december 1992 op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer

De Visuasoft BVBA gebruikt uw gegevens bijvoorbeeld om u een bevestiging van een e-mail te versturen, of om gevraagde documentatie naar het door u aangegeven persoonlijke adres over te maken. De gegevens kunnen tevens worden gebruikt voor direct marketingdoeleinden binnen de groep.

U kunt verzet aantekenen tegen de aanwending van die gegevens voor doeleinden van commerciële prospectie. U hebt ook het recht op inzage in de persoonlijke gegevens die U aanbelangen en u kunt deze, indien nodig, laten verbeteren. Dit alles op schriftelijk verzoek van uwentwege gericht aan de Visuasoft BVBA.

Definitie

De Wet bescherming persoonsgegevens definieert "persoonsgegevens" als: "elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon"; hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan naam, adres, woonplaats, vast of mobiel telefoonnummer, e-mail adres.

Persoonsgegevens

Bij uw bezoek aan deze website is het niet steeds nodig om persoonsgegevens te verstrekken; uiteraard kunnen wij u nooit verplichten om persoonsgegevens te verstrekken; dit doet u uit vrije wil; u kunt ons altijd verzoeken uw persoonsgegevens te verwijderen uit ons bestand. Indien wij toch persoonsgegevens van u vragen, dan garanderen wij, dat wij deze in overeenstemming met de wet en op behoorlijke en zorgvuldige wijze zullen verwerken.

Cookies

Wat is een cookie?

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met data die door deze website naar uw browser gestuurd worden en weggeschreven worden op uw harde schijf.

Hoe gebruikt Visuasoft cookies?

Visuasoft gebruikt cookies om herhaalde bezoeken aan onze website te herkennen en om navigatie op de website en online winkelen te vergemakkelijken. Een cookie bewaart de land- en taalvoorkeuren van de gebruiker en een willekeurig toegekende sessie-ID. Cookies identificeren de gebruikerssessie, zodat mensen die online winkelen en anderen die via het Web met Visuasoft communiceren dezelfde informatie niet op meerdere plaatsen hoeven in te voeren. Cookies bewaren ook informatie waardoor geregistreerde gebruikers zich automatisch kunnen aanmelden. De cookie-informatie die Visuasoft verzamelt op onze website helpt ons bij het bijhouden van het aantal nieuwe en terugkomende bezoekers en maakt interne analyse mogelijk van de bezochte pagina's, zodat wij de gebruikerspatronen beter leren begrijpen. Visuasoft gebruikt deze informatie om de presentatie van onze website aan te passen en de site relevanter te maken voor onze bezoekers.

Kan ik cookies blokkeren?

Als u deze cookies wenst te verwijderen, dient u de handleiding van uw browser te raadplegen. Binnen uw browser beschikt u eveneens over de mogelijkheid uw instellingen omtrent deze cookies te configureren. Zo kan u de browser configureren dat deze het gebruik van cookies verhindert, dat deze u steeds waarschuwt wanneer er een cookie wordt aangemaakt of dat de cookies nadien van uw harde schijf verwijderd worden.

Houd Visuasoft cookie-informatie vertrouwelijk?

Alle informatie die door Visuasoft wordt verzameld door middel van cookies wordt gezien als privé bedrijfsgegevens die niet buiten de onderneming openbaar worden gemaakt.


Contactgegevens

U beschikt over het recht alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te zien. Eventuele onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen. Hiervoor kan u zich best rechtstreeks tot de beheerders van de website wenden en hen de nodige contactgegevens bezorgen. Een bezoeker heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten wijzigen of uit de database te laten verwijderen, hiervoor dienen contactgegevens voorzien te worden rechtstreeks naar ons.

Onze contactgegevens zijn:
Visuasoft BVBA
Industrieweg Zuid 1320
3520 Zonhoven , Limburg
België
+32 (0)11 96 05 20
info@visuasoft.be
Ondernemingsnummer: 0538 682 075